Miss Susie med de magiske solbriller på selvudviklingskursus | Lydbog | Download | Dansk

, , , , , ,

Miss Susie med de magiske solbriller på selvudviklingskursus på dansk (Lydbog)

Dette er den femte historie i serien om Miss Susie med de magiske solbriller. Miss Susie er den mest bedårende kat i hele universet. Det synes hun i hvert fald selv. Dem hun møder på sin vej, er dog ikke altid helt enige. Faktisk synes de fleste, at hun er rablende skør. I denne historie fortæller hun om den gang hun var på selvudviklingskursus og mødte en aldeles forfærdelig healerkat, der blandede sig i ting som hun på ingen måde havde noget med at gøre. Det var en chokerende oplevelse for stakkels Miss Susie, der ikke forstår, hvorfor den slags altid sker for hende.

www.forlagetmunay.dk

AnneLene Bleken (f. 1966) er opvokset i Lillehammer i Norge med stærke rødder i det vestnorske, hvor hendes mors familie kommer fra. Hun har boet i Aarhus siden 1989, hvor hun er uddannet cand.mag. i engelsk og medier, og har mange års erfaring som underviser. Bleken skrev sin debutroman Olava i 2012 og opfølgeren Anna Veronica i 2020. Hun er også forfatter til Tulle, Trulle, Mulle og menneskene, Mollimierne fra verdensrummet, Æslet, Vilde og vidunderlige historier fra vandkanten, Fortællinger for fjollehoveder og andet godtfolk samt Miss Susie med de magiske solbriller.

www.annelenebleken.dk

55,00 DKK

Produkt

Lydbog

Forfatter

Forfatter: Anne-Lene Bleken
Læst af: Anne-Lene Bleken

Længde

24 minutter og 55 sekunder

ISBN

9788794380263

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Miss Susie med de magiske solbriller på selvudviklingskursus | Lydbog | Download | Dansk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *