Miss Susie med de magiske solbriller bliver forelsket i Prins Pomeroy | Lydbog | Download | Dansk

, , , , , ,

Miss Susie med de magiske solbriller bliver forelsket i Prins Pomeroy på dansk (Lydbog)

Dette er den fjerde historie i serien om Miss Susie med de magiske solbriller. Miss Susie er den mest bedårende kat i hele universet. Det synes hun i hvert fald selv. Dem hun møder på sin vej, er dog ikke altid helt enige. Faktisk synes de fleste, at hun er rablende skør. I denne historie fortæller hun om den gang, hun ble forelsket i Prins Pomeroy. Det var en frygtelig fejltagelse, og hun forstår stadig ikke, hvordan en så charmerende hankat kunne forvandle sig til en uforskammet, grådig slughals uden at hun havde gjort noget som helst.

www.forlagetmunay.dk

AnneLene Bleken (f. 1966) er opvokset i Lillehammer i Norge med stærke rødder i det vestnorske, hvor hendes mors familie kommer fra. Hun har boet i Aarhus siden 1989, hvor hun er uddannet cand.mag. i engelsk og medier, og har mange års erfaring som underviser. Bleken skrev sin debutroman Olava i 2012 og opfølgeren Anna Veronica i 2020. Hun er også forfatter til Tulle, Trulle, Mulle og menneskene, Mollimierne fra verdensrummet, Æslet, Vilde og vidunderlige historier fra vandkanten, Fortællinger for fjollehoveder og andet godtfolk samt Miss Susie med de magiske solbriller.

www.annelenebleken.dk

55,00 DKK

Produkt

Lydbog

Forfatter

Forfatter: Anne-Lene Bleken
Læst af: Anne-Lene Bleken

Længde

22 minutter og 1 sekunder

ISBN

9788794380256

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Miss Susie med de magiske solbriller bliver forelsket i Prins Pomeroy | Lydbog | Download | Dansk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *