Miss Susie med de magiske solbriller møder Miss Maggie med den røde hat | Lydbog | Download | Dansk

, , , , , ,

Miss Susie med de magiske solbriller møder Miss Maggie med den røde hat på dansk (Lydbog)

Dette er den tredje historie i serien om Miss Susie med de magiske solbriller. Miss Susie er den mest bedårende kat i hele universet. Det synes hun i hvert fald selv. Dem hun møder på sin vej, er dog ikke altid helt enige. Faktisk synes de fleste, at hun er rablende skør. I denne historie fortæller hun om en ganske forfærdelig dag i sit liv, da hun mødte Miss Maggie med den røde hat. Jamen, det gik så galt til sidst, at de to rent faktisk røg i totterne på hinanden.

www.forlagetmunay.dk 

AnneLene Bleken (f. 1966) er opvokset i Lillehammer i Norge med stærke rødder i det vestnorske, hvor hendes mors familie kommer fra. Hun har boet i Aarhus siden 1989, hvor hun er uddannet cand.mag. i engelsk og medier, og har mange års erfaring som underviser. Bleken skrev sin debutroman Olava i 2012 og opfølgeren Anna Veronica i 2020. Hun er også forfatter til Tulle, Trulle, Mulle og menneskene, Mollimierne fra verdensrummet, Æslet, Vilde og vidunderlige historier fra vandkanten, Fortællinger for fjollehoveder og andet godtfolk og Miss Susie med de magiske solbriller.

www.annelenebleken.dk

55,00 DKK

Produkt

Lydbog

Forfatter

Forfatter: Anne-Lene Bleken
Læst af: Anne-Lene Bleken

Længde

23 minutter og 7 sekunder

ISBN

9788794380249

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Miss Susie med de magiske solbriller møder Miss Maggie med den røde hat | Lydbog | Download | Dansk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *