Miss Susie med de magiske solbriller får besøg af Fætter Felix | E-bog | Download | Dansk

, , , , , ,

Miss Susie med de magiske solbriller får besøg af Fætter Felix på dansk (EPUB)

Dette er den sjette historie i serien om Miss Susie med de magiske solbriller. Miss Susie er den mest bedårende kat i hele universet. Det synes hun i hvert fald selv. Dem hun møder på sin vej, er dog ikke altid helt enige. Faktisk synes de fleste, at hun er rablende skør. I denne historie fortæller hun om en ganske forfærdelig dag i sit liv, da hun fik besøg af Fætter Felix. Han er intet mindre end en frygtelig irriterende bølle, og det ender med, at Miss Susie giver ham en lærestreg som han nok aldrig vil glemme.

www.forlagetmunay.dk

AnneLene Bleken (f. 1966) er opvokset i Lillehammer i Norge med stærke rødder i det vestnorske, hvor hendes mors familie kommer fra. Hun har boet i Aarhus siden 1989, hvor hun er uddannet cand.mag. i engelsk og medier, og har mange års erfaring som underviser. Bleken skrev sin debutroman Olava i 2012 og opfølgeren Anna Veronica i 2020. Hun er også forfatter til Tulle, Trulle, Mulle og menneskene, Mollimierne fra verdensrummet, Æslet, Vilde og vidunderlige historier fra vandkanten, Fortællinger for fjollehoveder og andet godtfolk samt Miss Susie med de magiske solbriller.

www.annelenebleken.dk

44,00 DKK

Produkt

E-bog (EPUB-fil)

Forfatter

Forfatter: Anne-Lene Bleken

Længde

15 sider

ISBN

9788794380058

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Miss Susie med de magiske solbriller får besøg af Fætter Felix | E-bog | Download | Dansk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *