Kurv 0

Persondata

Persondata

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at Forlaget Munay behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Forlaget Munay respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige data, som vi modtager. Behandling af personoplysninger sker i henhold til gældende lovgivning.  Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

 

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en fysisk person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.  Forlaget Munay har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.  Forlaget Munay indsamler og behandler oplysninger om dig, når du: – foretager behandling af køb – sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback – i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

Forlaget Munay indsamler som udgangspunkt kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mail adresse og privat adresse) for at levere den ydelse, du som kunde efterspørger.

Forlaget Munay indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på Forlaget Munays hjemmeside videregives kun til:

– Virksomhedens interne afdelinger

– Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, du har bestilt.

Forlaget Munay videregiver ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.forlagetmunay.dk.

 

Hvordan lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Forlaget Munays vegne i henhold til denne datapolitikog den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor eller i øvrigt påkrævet efter gældende lovgivning.

 

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på: info@forlagetmunay.dk. Du har også ret til at få forkerte oplysninger rettet.

 

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken

Forlaget Munay forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på info@forlagetmunay.dk.