Kurv 0

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Forlaget Munay tilstræber at levere bestillinger så hurtigt som muligt, og normalt vil de fysiske varer være fremme senest tre-fem arbejdsdage efter, at ordren er modtaget. Forlaget Munay er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark. Du modtager digitale varer, som e-bøger og lydbøger til download, til din e-mail adresse umiddelbart efter bestilling og køb på Forlaget Munays hjemmeside.

Forlaget Munay (Dafolo) leverer fysiske varer til Danmark og Norge. Forlaget Munay leverer digitale varer til Danmark og Norge.

Alle priser er inkl. moms og i danske kroner. Derudover pålægges et beløb for fragt og forsendelse for de fysiske varer.

Du kan vælge at betale med følgende kort: VISA, VISA Dankort, Dankort, MasterCard, American Express og Discover.

Du får automatisk tilsendt en følgeseddel/faktura til din e-mail adresse ved bestilling af varer på Forlaget Munays webshop.

Du løber ingen risiko ved at benytte dit Visa, Dankort eller kreditkort. For at gøre kortkøb så sikkert som muligt hos os, krypteres al information med SSL. Det betyder, at informationen sker via en sikker forbindelse, og at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Du kan altid se, hvornår du er på en sikker forbindelse ved, at der kommer en lille hængelås frem i bunden af din browser.

Dine oplysninger om navn, adresse osv. behandles fuldt fortroligt og bruges kun til at ekspedere din bestilling.

Firmaer og institutioner med CVR-nummer og offentlige institutioner med EAN-nummer kan bestille varer til levering med faktura. Betalingsfrist er 14 dage.

De bestilte fysiske varer sendes fra distributionsfirmaet Dafolo i Frederikshavn.

 

Returnering

Du har 14 dages returret på fysiske varer fra den dag varerne er modtaget. Udgifter i forbindelse med forsendelse af den returnerede vare påhviler kunden, som også har ansvar for varen under forsendelsen. Derfor er det en god ide at returnere som pakkepost, så du har postvæsenets kvittering.

De returnerede varer skal ledsages af kopi af faktura/følgeseddel. Varen skal returneres i ubrugt, salgbar stand til:

Dafolo

Suderbovej 24

9900 Frederikshavn

Når varen er modtaget i Dafolos returafdeling, vil dine penge blive tilbageført til din konto.

Der er ingen returret på digitale varer, som e-bøger og lydboger til download.

 

Reklamation

Hvis det leverede er behæftet med fejl, eller ikke svarer til det bestilte, betaler Forlaget Munay (Dafolo) returportoen. Det kræver, at du henvender dig til Dafolo, pr. telefon eller e-mail, og forklarer problemet. Enten sender vi en returpakkeseddel, som du skal bruge, når du returnerer varerne, eller også laver vi en aftale med postvæsenet om at afhente pakken.

Forlaget Munay henviser endvidere til den danske Markedsføringslov og den danske lov om Forbrugeraftaler.

 

Force Majeure

Skulle levering være forhindret på grund af force majeure, fritager det Munay (Dafolo) for ethvert ansvar, og Munay (Dafolo) forbeholder sig ret til at udskyde leveringen.

Ansvar

Det forudsættes, at du er bekendt med Forlaget Munays (Dafolos) leveringsbetingelser. Væsentlige ændringer af betingelserne vil blive offentliggjort på Forlaget Munays hjemmeside. Forlaget har som sælger ansvaret for produktets kvalitet, og ethvert erstatningskrav vedrørende produktet rettes til Forlaget Munay. Forlaget Munay påtager sig ikke yderligere ansvar for eventuelle forsinkelser og fejl medmindre de er opstået forsætligt eller på grund af grov uagtsomhed. Forlaget Munay påtager sig ikke ansvar for indirekte skader på varen eller fejl forårsaget af andre aktører involveret i salg og forsendelse.

 

Alder

Du skal være mindst 18 år for at købe varer på www.forlagetmunay.dk. Ved bestilling af varer eller andre tilbud på www.forlagetmunay.dk bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer mv.

I tilfælde af prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl eller force majeure, forbeholder Forlaget Munay sig ret til helt eller delvis at annullere aftalen eller udskyde leveringen.

 

Handelsbetingelser – digitalt materiale

Der er ikke retur- og fortrydelsesret på digitale varer som e-bøger og lydbøger til download. Leveringen af digitale produkter er gratis.

 

Levering

Digitale produkter som e-bøger og lydbøger til download leveres til din oplyste e-mail adresse. Leveringstiden for digitale produkter bør maks. være 10 minutter, afhængig af hvor hurtigt e-mailen med download-linket når frem til din mailboks.

Linket, hvorfra du downloader dit digitale produkt (e-bog eller lydbog til download), finder du på den følgeseddel/faktura som du modtager kort tid efter bestilling og køb.

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives hos:  http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: info@forlagetmunay.dk.